Alimentele care îmbătrânesc. Ce să scoți din meniu dacă vrei să rămâi tânăr

Alimentele care îmbătrânesc. Ce să scoți din meniu dacă vrei să rămâi tânăr

Cu toții ne dorim să arătăm tineri cât mai mult posibil, chiar dacă anii nu iartă și lasă urme. Totuși, dacă știm să evităm unele alimente și băuturi, putem să ne păstrăm look-ul fresh dincolo de vârsta din buletin.

Deşi fiecare dintre noi consumă zahăr, este bine să fim atenţi la acesta şi să nu facem exces. O cantitate mare de zahăr în organism duce la un ten mai aspru, scrie huffingtonpost.com.

Mâncarea de tip fast-food este, de asemenea, periculoasă pentru că aceasta conţine foarte multe grăsimi. Carbohidraţii şi prăjelile dăunează şi ele sănătăţii pielii

Sarea trebuie să fie şi ea consumată cu atenţie, deoarece în exces deshidratează organismul, iar asta îți va da un aspect mai obosit. Atenție și cu cafeaua! Poate nu o mai bei pe a doua după ce afli că și ea te deshidratează.

Îndulcitorii precum aspartamul produc dureri de cap şi dureri articulare, acestea făcându-ne să părem mai îmbătrâniţi.

Alcoolul deshidratează şi el organismul, în timp ce energizantele au un efect de 8 ori mai dăunător asupra smaluţului dinţilor decât sucul. Şi sucul trebuie consumat moderat din cauza zahărului pe care îl conţine.

Să nu uităm de tutun - îmbătrânește tenul și îngălbenește dantura. Mai mult, dă o fugă până la oglindă, dacă  fumezi și privește-ți cu atenție zona din jurul gurii. Așa-i? Au început să apară acele riduri care se fac când țugui din buze...

Comenteaza