Află câți copii trebuie să faci. Ce spun astrele

Află câți copii trebuie să faci. Ce spun astrele
În astrologie, casa a cincea arată, printre altele, șansele de a da naștere copiilor și cum se înțelege fiecare zodie cu aceștia, dacă nativii tind sau nu să fie niște părinți potriviți. În unele cazuri unde se analizează în amănunt astrograma, se poate indica probabilitatea numărului de copii.

În funcție de astrograma personalizată, se poate face o idee în legătură cu tema copiilor, iar unele caracteristici generale ne sunt dezvăluite de către așezarea planetelor, care oferă influența prin energia lor. Iată ce putem deduce cu privire la copii, analizând casa a cincea pentru fiecare zodie în parte.

Berbec

Casa a cincea a Berbecului este guvernată de Soare, ce predispune la multă activitate și entuziasm; acești nativi sunt deseori firi copilăroase, privesc copiii că pe o extensie a lor și de regulă se implică mult în educația și dezvoltarea acestora, deși nu au mereu răbdare cu ei. De regulă nu au copii, dar când își doresc, au unul singur, maxim 2.

Taur

Casa a cincea a Taurului este guvernată de Mercur. Această planetă îl încurajează pe Taur să acorde atenție copiilor săi și să îi îndrume pe căile artistice, să le dezvolte aptitudinile. Taurul este predispus de cele mai multe ori să aibă 2 fetițe.

Gemeni

Casa a cincea a Gemenilor este guvernată de Venus, care îi face foarte afectuoși cu copiii, revarsându-și dragostea asupra lor. Această zodie este sub un semn dublu, ceea ce o predispune la a avea gemeni.

Rac

Casa a cincea a Racului este guvernată de Pluto, planeta ce accentuează latura „mamoasă" a acestor nativi. Sunt firi foarte emotive, care se atașează puternic. Atunci când au copii, se preocupa excesiv de ei, le este greu să accepte că aceștia cresc și că au nevoie de ceva libertate.

Citeste continuarea pe yve.ro

Alina NITU

Etichete
Comenteaza