Află când este bine să te căsătorești, în funcție de zodie

Află când este bine să te căsătorești, în funcție de zodie
Încă de la cele mai fragede vârste, visam cum va fi acea zi, când vom îmbrăca rochia de mireasă. Chiar dacă nu ți-ai găsit încă jumătatea, citind următoarele rânduri vei afla care este cel mai potrivit moment pentru a te căsători, în funcție de zodia în care ești născută.

Descoperă, așadar, ce ți-au rezervat astrele și când este cel mai probabil să îți vezi visul devenit realitate!

Berbec

Firi pasionale, femeile născute în această zodie își vor dori să îmbrace cât mai repede superba rochie albă. De aceea, este foarte posibil să te căsătorești foarte devreme. Cu toate acestea, trebuie să ții cont și de cât de solidă este relația ta, deoarece, există posibilitatea ca mariajul să nu funcționeze, dacă te pripești.

Taur

Una dintre cele mai sensibile zodii, taurul, va medita foarte mult la această posibilitate, însă nu va face niciun pas până nu va fi absolut sigur că persoana respectivă este cea aleasă. De aceea, este indicat să aștepți până când vei fi convinsă că partenerul tău este, într-adevăr, și jumătatea ta.

Gemeni

Chiar dacă, adesea, gemenii au impresia că și-au găsit marea dragoste, în adâncul sufletului lor, ei știu că nu este ușor să găsești persoana potrivită. De aceea, cele născute în această zodie vor face acest pas în jurul vârstei de 30 de ani, iar atunci, cel mai probabil, va fi pentru totdeauna.

Rac

Nativele din această zodie au tendința de a grăbi lucrurile. Ele își doresc să își întemeieze cât mai repede o familie și, de obicei, fac acest lucru atunci când întâlnesc o persoană dispusă să le ofere afecțiunea de care au nevoie.

Leu

Axate pe muncă și ghidate de dorința de a fi independente, leoaicele vor face acest pas ceva mai târziu. În cazuri excepționale, în care compatibilitatea va fi excelentă, ele vor fi dispuse să se căsătorească devreme.

Fecioara

Persoane sensibile și mereu în căutarea afecțiunii, fecioarele vor amâna momentul cel mare în așteptarea partenerului perfect. Este posibil însă ca unele native să aibă pretenții exagerate, iar acest lucru să le facă dificilă găsirea unui partener.

Balanta

De obicei, balanțele se hotărăsc ceva mai greu, chiar și atunci când iubesc cu adevărat. Odată luată decizia, ele vor avea un mariaj reușit și fără probleme majore. Cel mai probabil, nativele acestei zodii se vor hotărî să facă acest pas în jurul vârstei de 28 de ani.

Scorpion

Foarte schimbatori, meticulosii scorpioni isi vor gasi marea dragoste in jurul varstei de 30 de ani. Pana atunci, nu se vor gandi intens la casatorie si vor astepta sa apara un partener capabil sa ii echilibreze si sa ii accepte.

Sagetator

Pentru că nativele născute în această zodie țin foarte mult la libertate, vor amâna momentul căsătoriei, chiar și până după 30 de ani. Dacă vor găsi partenerul dispus să aibă răbdare, vor avea parte de momente de vis și nu vor regreta decizia luată.

Capricorn

Spontane și pasionale, femeile din această zodie își vor dori ca, odată cu apariția partenerului ideal, să vina și cererea în căsătorie. Luând în calcul tendința de a grăbi lucrurile, este posibil să te căsătorești destul de devreme.

Varsator

Cele născute în vărsător nu sunt deloc disperate, atunci când vine vorba de acest subiect. Așadar, cel mai probabil, ele nu vor face eforturi pentru a găsi un partener, ci vor aștepta, pur și simplu, ca acesta să apăra și să le facă marea propunere.

Pesti

Nativele din pești pun mare accent pe muncă și, de aceea, nu vor lua decizia de a se căsători decât atunci când vor fi absolut sigure că sunt suficient de pregătite pentru a se implica în ceea ce înseamnă pentru ele viața de familie. Este posibil, așadar, ca cele mai multe femei născute în această zodie să se căsătorească în jurul vârstei de 30 de ani.

Citeste mai mult pe mireasa-perfecta.ro

Alina NITU

Comenteaza