Actriţa Naya Rivera, din serialul Glee, dată dispărută. Ar fi murit. Fiul ei a fost găsit singur pe o barcă

Actriţa Naya Rivera, din serialul Glee, dată dispărută. Ar fi murit. Fiul ei a fost găsit singur pe o barcă

Actriţa Naya Rivera este dispărută şi se presupune că a murit astăzi, după ce fiul ei de patru ani a fost găsit singur pe o barcă din California. Actriţa din serialul muzical Glee a închiriat miercuri după-amiază o barcă pe Lacul Piru, dar trei ore mai târziu, un bărbat a dat alarma după ce a văzut nava în derivă

Actriţa Naya Rivera este dispărută şi se presupune că a murit astăzi, după ce fiul ei de patru ani a fost găsit singur pe o barcă din California.

Actriţa din serialul muzical Glee a închiriat miercuri după-amiază o barcă pe Lacul Piru, dar trei ore mai târziu, un bărbat a dat alarma după ce a văzut nava în derivă şi copilul de 4 ani adormit la bord.

Poliţiştii au găsit vesta de salvare a actriţei pe barcă şi cred că „a intrat în lac” pentru a merge la înot, recunoscând că „acesta poate fi un caz de înec”. Maşina ei a fost găsită în apropiere.

Josey, în vârstă de patru ani, le-a spus anchetatorilor că a urcat înapoi pe barcă, iar mama sa nu a făcut-o, dar circumstanţele nu sunt clare, iar poliţiştii spun că este „provocator” să interogheze un copil mic.

Departamentul şerifului din districtul Ventura a confirmat aseară că femeia dispărută era Rivera, în vârstă de 33 de ani, care a jucat în 113 episoade ale hitului serial muzical din 2009 până în 2015.

Scufundatorii şi elicopterele au căutat pe lac până când s-a lăsat seara dar nu a fost găsită nicio urmă de la Rivera, iar căutarea a fost oprită până dimineaţa.

Oficialii au declarat pentru NBC Los Angeles că dispariţia  a fost „considerată a fi un accident oribil”, spunând că nu există suspiciuni de farsă.

Autorităţile consideră că Rivera este „presupus înecată”, potrivit căpitanului Eric Buschow, un purtător de cuvânt al biroului şerifului din Ventura. Rapoartele spun că maşina ei a fost găsită în apropiere, cu poşeta încă înăuntru.

O echipă de scufundare de căutare şi salvare şi un elicopter cu o dronă au fost ambele expediate către lac, în jur de 60 de mile nord-vest de centrul oraşului Los Angeles. Căutarea a fost suspendată peste noapte, dar urmează să continue „la prima lumină”.

Purtătorul de cuvânt al şerifului, Buschow, a declarat reporterilor, aseară, că Rivera şi fiul ei au fost văzuţi ieşind pe lac în jurul orei 13:00.

"Aproximativ trei ore după ce au părăsit docul, echipajul unei alte bărci aflate pe lac a descoperit barca în derivă.

„Aşa că au luat legătura cu rangerii şi au început o anchetă şi am căutat-o ​​activ pe mamă de atunci. Avem atât căutări aeriene, cât şi echipa noastră de scufundări.

„Indicaţiile sunt că a plecat în lac. În acest moment este încă o căutare”.

„Fiul a spus că el înotase cu mama sa şi că ea s-a întors în barcă şi mama ei nu. „Ştim că băiatul avea o vestă de salvare, pe barcă s-a găsit o altă vestă de viaţă pentru adulţi. Este oarecum agresiv să intervievăm un tânăr de trei ani.

„Continuăm convingerea că a intrat în apă şi nu am reuşit să o localizăm. Acesta poate fi un caz de înec”.

Etichete
Comenteaza