Actor de la Hollywood, povesteşte despre confruntarea sa cu cancerul

Actor de la Hollywood, povesteşte despre confruntarea sa cu cancerul
Unul dintre cei mai apreciaţi actori de comedie de la Hollywood a povestit cum a luptat cu cancerul de prostată, apărut în urmă cu doi ani.

Ben Stiller, invitat în emisiunea lui Howard Stern, a povestit despre şocul pe care l-a trait când a aflat diagnosticul medicilor. Actorul în vârstă de 50 de ani a fost anunţat de medici că are "o formă agresivă de cancer la prostată", după ce a făcut un test specific, PSA, după care a acceptat să fie operat. "Daca medicii nu mi-ar fi recomandat sa fac testul nu as fi aflat nici pana acum" a spus acesta conform The Guardian.

Ben Stiller a mai spus că după ce a aflat că are cancer, a început să se documenteze pe internet şi astfel a aflat că şi Robert De Niro a trecut prin aşa ceva în urmă cu câţiva ani. 

Operaţia a fost "făcută laparoscopic, de un medic cu experienţă care a reuşit să elimine tot cancerul. Acum când scriu despre asta sunt recunoscător de doi ani cancerul nu a mai apărut", povesteşte actorul.

Vedeta din "O noapte la muzeu" spune că "dacă ar fi aşteptat cu analizele până la 50 de ani, conform recomandării Societăţii Americane de Cancer, şi medicii nu ar fi insistat să-şi facă testul pentru determinarea antigenului specific prostatic, nu aş fi ştiut că am o tumoare (...) şi ar fi fost prea târziu să-l mai tratez cu succes".

"Faptul că am făcut testul (PSA) mi-a salvat viaţa, de aceea vă scriu acum", a fost mesajul actorului pe Twitter.

Comenteaza