A murit Angus Cloud, starul serialului "Euphoria". Actorul avea 25 de ani

A murit Angus Cloud, starul serialului "Euphoria". Actorul avea 25 de ani

Starul din serialul "Euphoria" a murit la doar câteva zile după ce şi-a îngropat tatăl.

Cloud, cunoscut din serialul HBO "Euphoria", unde l-a interpretat pe traficantul de droguri Fezco "Fez" O'Neill, a murit luni în casa familiei sale din Oakland, California. 

Într-o declaraţie, familia lui Cloud şi-a luat rămas bun de la "un artist, un prieten, un frate şi un fiu", dar nu a fost precizată cauza decesului.

"Săptămâna trecută şi-a îngropat tatăl şi s-a luptat intens cu această pierdere", a spus familia. "Singura consolare pe care o avem este că ştim că Angus s-a reunit acum cu tatăl său, care a fost cel mai bun prieten al său. Angus a fost deschis în legătură cu lupta sa cu sănătatea mintală şi sperăm că moartea sa poate fi un memento pentru alţii că nu sunt singuri şi că nu ar trebui să lupte singuri în tăcere împotriva acestui lucru".

"Sperăm că lumea îşi va aminti de el pentru umorul, râsul şi dragostea sa pentru toată lumea", a adăugat familia sa, potrivit AP, citat de Mediafax.

Cloud nu mai jucase înainte de a primi un rol în "Euphoria". Mergea pe o stradă din New York, când l-a observat Eléonore Hendricks, care se ocupa de casting. Cloud a fost rezistent la început, suspectând o înşelătorie. Apoi, directorul de casting Jennifer Venditti s-a întâlnit cu el, iar creatorul serialului, Sam Levinson, l-a făcut, în cele din urmă, coprotagonist al serialului alături de Zendaya.

HBO a precizat într-un comunicat că Angus Cloud "a fost extrem de talentat şi o parte iubită a familiei HBO şi 'Euphoria'. Transmitem cele mai profunde condoleanţe prietenilor şi familiei sale în aceste momente dificile".

Comenteaza