5 insule de vis pe care le puteţi cumpăra chiar acum

5 insule de vis pe care le puteţi cumpăra chiar acum
Cei care visează să deţină propria insulă pot alege dintre ofertele unui site de specialitate unde pot găsi oferte la preţuri comparabile cu unele proprietăţi din România.

Vreţi să intraţi în rândul miliardarilor? Atunci e timpul să vă cumpăraţi propria insulă.

Potrivit Business Insider, pot fi găsite pe piaţă mai multe insule  cu un preţ de vânzare sub 1 milion de dolari, ceea ce poate înseamna că, pentru câţiva norocoşi, visul de a avea un loc de vacanță complet privat ar putea deveni realitate.

Criteriul principal după care variază prețurile insulelor este cel al locului în care acestea sunt situate, şi mai puţin în funcţie de suprafaţă sau construcţiile care se găsesc deja pe ele. 

Iată 10 dintre cele mai interesante insule care sunt în prezent de vânzare prin intermediul Private Islands Inc.:

1. Insula Wild Cane Key, situată în largul coastei Bastimento, în regiunea Panama, America Centrală, este listată la 360.000 de dolari. Insula are în total 1,38 ha, şi are mai multe terenuri disponibile pentru construcţii. 

 

2. Swains Cay Andros din Bahamas este o insulă privată de 0,89 ha pe care se află un bungalow cu două dormitoare şi două băi, având un preţ de vânzare de 525.000 de dolari.

 

3. Insula Nukudrau, în Pacificul de Sud, în zona insulelor Fiji. Cele 18,62 ha de teren sunt înconjurate de ape limpezi, ideale pentru snorkeling, scufundări și pescuit. Suprafaţa terenului permite construirea mai multor vile. Prețul este disponibil doar la cerere.

 

4. Cayo Iguana este o insulă privată în America Centrală în largul coastelor Nicaraguei. Cele 2,02 ha ale insulei sunt scoase la vânzare pentru 750.000 de dolari. Insula include şi o vilă cu trei dormitoare şi două băi.

 

5. Dacă vă place pescuitul, snorkelingul, caiacul sau scufundările, aveţi posibilitatea să achiziţionaţi o insulă mai mică, de doar o jumătate de hectar, lângă Belize. Preţul de vânzare fiind stabilit la 225.000 de dolari. 

 

Comenteaza