Ziua și drogurile pe litoral. Un strâin a fost reținut după ce a fost prins că vinde ketamină în Mamaia

Ziua și drogurile pe litoral. Un strâin a fost reținut după ce a fost prins că vinde ketamină în Mamaia
| Foto: DIICOT/Poliția Română

Un cetăţean străin a fost reţinut de procurori pentru trafic internaţional de droguri de mare risc, după ce a fost prins că vindea ketamină la festivalul Sunwaves din Mamaia.

„În cauză s-a reţinut că inculpatul a introdus în România, a transportat, a depozitat şi a deţinut droguri de mare risc în scopul comercializării în cadrul unui festival ce se desfăşoară în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa. A fost pus în aplicare un mandat de percheziţie domiciliară, fiind identificate şi ridicate cantitatea de 200 grame de ketamină, obiecte utilizate la prepararea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, telefoane mobile şi sume de bani provenite din vânzarea substanţelor", informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) transmis, luni, Agerpres.

A fost sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Constanţa cu propunerea de arestare preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activităţile judiciare au fost realizate împreună cu poliţiştii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Comenteaza