Zi grea pentru Elena Udrea. Astăzi află dacă va fi eliberată din închisoare

Zi grea pentru Elena Udrea. Astăzi află dacă va fi eliberată din închisoare

Înalta Curte de Casație și Justiție decide dacă îi admite Elenei Udrea recursul în casație, ultima cale de atac a sentinței de 6 ani pe care trebuie să o execute în dosarul Gala Bute.

Elena Udrea află, miercuri, dacă va fi eliberată din închisoare. Înalta Curte de Casație și Justiție decide dacă îi admite sau nu recursul în casație, fiind ultima cale de atac a sentinței pe care trebuie să o execute fostul ministru, în dosarul Gala Bute.

Fostul ministru a fost condamnat definitiv la șase ani de închisoare în Gala Bute, fiind găsită vinovată pentru luare de mită și abuz în serviciu şi se află în penitenciarul Târguşorul Nou, unde a fost încarcerată după ce a fost extrădată din Bulgaria.

Udrea a fugit din România în 7 aprilie, cu doar câteva ore înainte ca instanța supremă să pronunțe soluția definitivă de condamnare în dosarul Gala Bute. Pentru că a fost de negăsit, ea a fost dată în urmărire de Poliția Română, fiind reţinută, în aceeași zi, în Bulgaria, în apropierea punctului de frontieră Kulata, unde intenționa să treacă în Grecia.

Etichete
Comenteaza