Veste bună pentru Culiță Sterp! Judecătorii clujeni îl lasă să plece din țară săptămâna viitoare

Veste bună pentru Culiță Sterp! Judecătorii clujeni îl lasă să plece din țară săptămâna viitoare

Judecătoria Cluj-Napoca i-a admis lui Culiță Sterp cererea de a ieși din țară pentru un concert.

Culiță Sterp a primit încuvințarea din partea judecătorilor clujeni de a părăsi țara, timp de 4 zile, în perioada 26 - 29 ianuarie, pentru a se deplasa în Spania, la Madrid, pentru un concert, scrie clujust.ro.

Amintim că manelistul Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar după ce, pe 17 noiembrie 2022, a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar cu 96 km/h, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, iar, ulterior, a provocat un accident în centrul orașului, intrând pe roşu în intersecția Eroilor cu Piața Avram Iancu.

Artistul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică din zona Teatrului Național. Polițiștii au constatat că acesta era băut, iar, ulterior, rezultatele analizelor au arătat că era și drogat.

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore și apoi plasat sub control judiciar pentru 60 de zile. Interpretul de manele este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

 

Comenteaza