Un copil de doi ani din Satu Mare a fost omorât în bătaie. Poliția cercetează moartea suspectă

Un copil de doi ani din Satu Mare a fost omorât în bătaie. Poliția cercetează moartea suspectă
| Foto: spynews.ro.

Un copil de doi ani a ajuns în stare foarte gravă la spital, iar cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața

Iată cum s-a întâmplat totul și cine ar putea fi răspunzător pentru tragedie!

Un copil de doi ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate. Tragedia a avut loc în Satu Mare. Cel mic a ajuns în stare foarte gravă la spital, însă, din nefericire, a fost mult prea târziu pentru ca medicii să-l poată salva.

Copil de doi ani din Satu Mare, omorât în bătaie

Copilul a ajuns la spital cu urme de violență, așa că medicii care s-au ocupat de acesta au tras un semnal de alarmă și au alertat în cel mai scurt timp autoritățile din Satu Mare. Au încercat să afle ce s-a întâmplat de la membrii familiei copilului, însă fără rezultat.

Este vorba despre un băiețel în vârstă de un an și opt luni. Atunci când a ajuns la spital, medicii au observat pe trupul său mai multe răni și leziuni grave, din cauza bătăilor pe care le-a încasat. Rudele nu au dorit să spună ce s-a întâmplat cu cel mic.

Medicii au anunțat Poliția. Copilul s-a stins din viață vineri și ar fi fost bătut cu sânge rece zilele trecute.

Potrivit Antena3.ro, în acest caz a fost deschis dosar penal de moarte suspectă, iar necropsia a confirmat bănuielile anchetatorilor. Cercetările continuă.

Anul trecut, o femeie din Buzău și-a omorât în bătaie copilul de 2 ani. Pentru a nu fi pedepsită pentru crima pe care a comis-o, femeia a încercat să dea vina pe un alt copil de-al ei, frate mai mare al micuțului omorât în bătaie.

Femeia în vârstă de 26 de ani a schimbat strategia ulterior, spunând că micuțul a căzut din pat. PotrivitParchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, fiul femeii a fost găsit în stop cardio-respirator.

Avea vânătăi și alte leziuni pe corp, iar medicii nu l-au mai putut salva, potrivit spynews.ro. 
 
 

Comenteaza