Un bistrițean a făcut accident cu mașina șefului. Se urcase la volan beat și fără permis pe drumurile din Cluj

Un bistrițean a făcut accident cu mașina șefului. Se urcase la volan beat și fără permis pe drumurile din Cluj
| Foto: dejeanul.ro

Un bărbat din Bistrița a facut un accident pe o stradă din Dej, desi nu avea permis de conducere si consumase alcool.

Pentru ca tabloul sa fie complet, acesta conducea masina sefului sau, pe care a luat-o de la firma fara sa spuna nimanui. Explicatia: “am ramas fara tigari!”

Totul s-a intamplat sambata seara, in jurul orei 19, pe strada Bistritei. Un barbat in varsta de 55 de ani, din Bistrita, angajat ca paznic al unei firme care are sediul in zona fostului combinat din Dej, a ramas fara tigari in timp ce era de serviciu.

Pentru ca timpul sa treaca mult mai usor, barbatul consumase si alcool, dar, pentru a nu-si lasa postul descoperit pentru prea mult timp, a decis sa mearga dupa tigari cu masina firmei pe care o pazea.

Desi nu poseda permis de conducere, barbatul a urcat la volan si a condus pana in Cuzdrioara, dar pe drumul de intoarcere, cand mai avea doar cativa metri pana sa ajunga la firma, a parasit soseaua si a rasturnat masina intr-o vale de langa sosea.

A reusit sa iasa singur din autoturism si a suferit doar cateva rani, insa a refuzat ingrijirile medicale. A ajuns totusi la spital, dar pentru prelevarea probelor biologice, avand in vedere ca testarea cu etilotestul a fost pozitiva. Acesta a indicat o valoare de 0,78 mg/l alcool pur in aerul expirat.

Pe langa faptul ca s-a ales cu dosar penal pentru conducere fara permis si sub influenta bauturilor alcoolice, barbatul va fi nevoit sa isi caute si un nou loc de munca, pentru ca seful lui nu a fost foarte incantat de isprava acestuia, potrivit dejeanu.ro.

Comenteaza