Tânăr din Cluj, condamnat la închisoare și obligat să plătească daune de mii de euro. A provocat un incendiu puternic

Tânăr din Cluj, condamnat la închisoare și obligat să plătească daune de mii de euro. A provocat un incendiu puternic

Un bărbat de 20 de ani a primit o pedeapsă aspră cu închisoarea pentru că a cauzat un incendiu mare într-o localitate din Cluj.

Fapta s-a petrecut în noaptea de 6/7  decembrie 2022, când un incendiu a avut loc în localitatea Bărăi din comuna Căianu, județul Cluj. Aproximativ 150 de baloți de fân, depozitați pe un teren, au luat foc. Din fericire, flăcările au fost stinse la timp de pompieri. Nu au existat persoane rănite în urma acestui eveniment.

Ulterior, polițiștii au identificat și reținut un tânăr care ar fi dat foc indenționat baloților de fân.

Judecătoria Gherla a dat sentința, în data de 12 mai 2023, în cazul tânărului, iar acesta a fost condamnat la închisoare pentru 3 ani și 2 luni. De asemenea, trebuie să-i plătească păgubitului suma de 22.500 de lei.

"Soluția pe scurt: Condamnă pe inculpat la pedeapsa de 3 ani 2 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Inculpatul este obligat să achite părţii civile, despăgubiri în sumă de 22.500 lei", se arată în sentința dată de Judecătoria Gherla.

Sentința nu este definitivă, iar în termen de 10 zile de la comunicare se poate face drept de apel.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza