O angajată Auchan umilită de companie a câștigat la Tribunalul Cluj și primește daune morale de mii de euro

O angajată Auchan umilită de companie a câștigat la Tribunalul Cluj și primește daune morale de mii de euro
| Foto: Facebook / BestJobs

Retailer-ul Auchan România este obligat să plătească daune morale și să anuleze sancțiunea disciplinară dată unei angajate care a câștigat în instanță această decizie.

Tribunalul Cluj a dispus, în data de 12 aprilie 2023, anularea deciziei Auchan de a sancționa salarial o angajată. În urma acestei decizii a instanței, femeia trebuie să primească de la Auchan România „diferenţa dintre salariul primit anterior sancţionării şi indemnizaţia primită în concediu medical”, precum și contravaloarea bonurilor pe care reclamanta le primea înainte de a primi sacțiunea.

De asemenea, multinaționala trebuie să-i plătească angajatei 2.000 de euro cu titlu de daune morale, iar cheltuielile de judecată vor fi susținute de către Retailer. Cheltuielile de judecată sunt de 3.000 de lei și reprezintă onorariul avocatului.

O angajată a învins Auchan la Tribunalul Cluj și primește daune morale de mii de euroSoluția pe scurt din dosarul cu nr. 218/117/2022. Tribunalul Cluj. sursa: portal.just.ro

Sentința nu este definitivă, iar în termen de 10 zile de la comunicare se poate face drept de apel.

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza