A venit condamnarea pentru MINORUL din Turda care și-a lovit tatăl în cap cu un TOPOR

A venit condamnarea pentru MINORUL din Turda care și-a lovit tatăl în cap cu un TOPOR

Un caz grav de agresiune s-a petrecut pe strada Rapsodiei din Turda, judeţul Cluj, în data de 24 August 2023. A venit condamnarea pentru agresorul care avea la acea dată, vârsta de 17 ani. 

Un adolescent din Turda și-a lovit acum 5 luni tatăl vitreg în cap cu un topor, în timp ce acesta dormea. Tribunalul Cluj a stabilit în 30 ianuarie 2024 internarea acestuia într-un centru de minori, pentru o perioadă de 6 ani. Dacă acesta va executa pedeapsa în întregime, va avea vârsta de 23 de ani la sfârşitul perioadei de detenţie.

În motivarea deciziei de condamnare se arată că inculpatul ar fi ieşit în oraş cu prietenii săi înainte de a comite agresiunea. Acesta era consumator de droguri, absenta de la şcoală, avea probleme disciplinare, vorbea obraznic şi pleca de acasă zile în şir. Părinţii nu îi mai dădeau bani de buzunar pentru ca băiatul să nu îşi cumpere droguri, îl supravegheau atent instalând chiar un sistem de supraveghere în locuinţă şi în afara acesteia, fără ca inculpatul minor să ştie.

Din imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în casă inculpatul poate fi observat în timp ce mergea, doar în lenjerie intimă, în camera tip living unde dormea tatăl său, aproape de ora 1 dimineața, pentru a se asigura că acesta doarme. În jurul orei 1.20 inculpatul intră în raza vizuală a camerei de supraveghere, având asupra sa un topor pe care îl ţine în ambele mâini.

Acesta se aproprie încet de tatăl său şi simulează aplicarea unei lovituri, asigurându-se că îl va lovi în cap, a transmis turdanews.net. Apoi tânărul i-a aplicat tatălui o lovitură cu tăişul toporului în cap, după care s-a retras pe scările care duc la etaj. Ulterior a urmat şi o adoua lovitură după ce tatăl vitreg nu îşi găsea telefonul pentru a suna la 112. 

Mai multe detalii despre atacul macabru al tânărului drogat AICI.  
CITEŞTE ŞI: Caz șocant în Turda! Minor arestat preventiv după ce și-a lovit tatăl cu un topor în cap

Comenteaza