News alert Instanța din Bulgaria a decis: Elena Udrea va fi extrădată în România/ Sentința poate fi atacată

Instanța din Bulgaria a decis: Elena Udrea va fi extrădată în România/ Sentința poate fi atacată

Instanța de la Sofia a acceptat cererea autorităților române, care au cerut ca Elena Udrea să fie extrădată în România pentru a-și ispăși condamnarea de 6 ani la închisoare. Decizia poate fi atacată în 5 zile.

Elena Udrea va fi extrădată în România, au decis magistrații în procesul de marți de la tribunalul din Sofia, potrivit informațiilor G4Media. Udrea, care se află în arest preventiv în Bulgaria, a cerut instanței bulgare să nu accepte cererea de extrădare formulată de autoritățile române. Decizia de astăzi a instanței din Bulgaria nu este definitivă și poate fi atacată în 5 zile, iar apelul va fi judecat de Curtea de Apel din Sofia.

Elena Udrea se află în arest în Bulgaria după ce a fost reţinută la granița cu Grecia, în baza unui mandat european de arestare emis de autorităţile româneşti, după ce s-a constatat că a plecat din țară în ziua în care Înalta Curte de Casație și Justiție a condamnat-o definitiv la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, pentru luare de mită și trafic de influență.

 

Comenteaza