Inculpații cu Rolls Royce și Bentley din Dej, acuzați de proxenetism, au fost arestați preventiv

Inculpații cu Rolls Royce și Bentley din Dej, acuzați de proxenetism, au fost arestați preventiv
| Foto: dejeanul.ro

Toți cei șase inculpați din dosarul de proxenetism din Dej au fost arestați preventiv pentru 30 de zile.

Inculpații conduceau mașini de sute de mii de euro, despre care procurorul susține că erau plătite din banii câștigați de femeile lor în Elveția și Austria.

Cosmin Pop, zis Sharpele nebunu, Codin Pop, zis Coco, Tudor Vlașin, Lucian Jula, Călin Man și Vlad Rotar au fost arestați preventiv de către un judecător de drepturi și libertăți de la Judecătoria Dej pentru 30 de zile. Hotărârea poate fi atacată cu constestație, care se va judeca la Tribunalul Cluj.

Conform celor de la BCCO, în ultimii patru ani, suspecţii ar fi determinat mai multe femei să practice prostituţia în mai multe ţări europene, obţinând în acest mod peste 1 milion de euro. În cazul a doi dintre ei există şi suspiciuni de cămătarie.

O parte din suspecţii în dosar sunt apropiati ai conducerii Poliţiei Municipiului Dej, aceştia apărând împreună în mai multe fotografii. Cazul a ajuns pâna la Ministerul de Interne, iar cei de acolo le-au cerut celor de la IPJ Cluj să verifice la sânge “încrengăturile” care există în Dej între ofiţerii de poliţie şi persoanele bănuite de încalcarea legii, scrie Dejeanul.ro.

Comenteaza