Începe judecata în dosarul crimei din Mangalia / O tânără de 18 ani şi-a ucis colega şi i-a transportat cadavrul cu taximetrul, înghesuit într-un geamantan

Începe judecata în dosarul crimei din Mangalia / O tânără de 18 ani şi-a ucis colega şi i-a transportat cadavrul cu taximetrul, înghesuit într-un geamantan
| Foto: Captura video Digi24

În luna august a anului trecut, o tânără de 18 ani și-a ucis colega şi prietena. Apoi a chemat un taxi şi a dus cadavrul victimei, înghesuit într-un troler, într-un parc din Mangalia, unde a şi abandonat trupul acesteia sub o bancă.

Primul termen de judecată pe fond în dosarul în care o tânără a fost trimisă în judecată pentru omor după ce şi-a ucis prietena, cadavrul acesteia fiind găsit sub o bancă într-un parc din Mangalia, are loc, marţi, la Tribunalul Constanţa. Conform datelor de pe portalul instanţelor de judecată, Atănăsoaie Loredana-Ionela a fost trimisă în judecată în noiembrie 2023, fiind acuzată de omor, a transmis Agerpres

O fată de 18 ani din Vaslui a fost găsită moartă, la data de 6 august 2023, sub o bancă dintr-un parc din municipiul Mangalia. Cadavrul prezenta urme de violenţă.

Surse din anchetă au arătat, la acel moment, că presupusa autoare a faptei şi victima erau prietene, iar între ele ar fi apărut un conflict spontan, după ce victima şi-ar fi înşelat iubitul şi apoi i-ar fi cerut prietenei sale să nu îi spună acestuia adevărul. Cele două fete se cunoşteau de mai mulţi ani şi veniseră împreună pe litoral, unde se angajaseră cameriste la un hotel. 

Anchetatorii au stabilit că Alina Elena a fost ucisă cu mult sânge rece, în camera de hotel. Loredana a chemat un taxi și a cerut să o ducă la Vaslui. Taximetristul a refuzat, dar a vorbit cu un coleg care a vrut să facă acea cursă. Pe drum spre următorul taxi, criminala s-a răzgândit însă și a cerut să fie lăsată la parcul Tosca din Mangalia.

Traseul mașinii de taximetrie a fost surprins de camerele de supraveghere din oraș. Aceleași camere, ce sunt administrate de Primăria Mangalia, au surprins, la ora 4.30, momentul în care taximetrul parchează în dreptul parcului. Fata de 18 ani din Vaslui a recunoscut că și-a ucis colega după ce anchetatorii i-au arătat că a fost surprinsă pe camerele de luat vederi din parcul din Mangalia în momentul în care abandona trupul victimei.

CITEŞTE ŞI: IMAGINI SINISTRE cu criminala de 18 ani care duce trolerul cu cadavrul Alinei în parcul din Mangalia

Comenteaza