Video Foto Falsul polițist a fost săltat de mascați după ce a furat 2.500 de lei la o „percheziție corporală”. Ce pedeapsă a primit uzurpatorul?

13 decembrie a fost cu ghinion pentru un escroc care se dădea drept polițist la antidrog. Mascații au intrat peste el după ce au fost nevoți să folosească barosul pentru a pătrunde în locuință. 

Mascații su fost nevoiți să pătrundă cu forța în casa escrocului care s-a dat drept polițist antidrog și a păgubit un om de 2.500 de lei în plină stradă. Polițisții adevărați au spart ușa mincinosului cu barosul.

„13 cu ghinion. Pe 13 noiembrie un bărbat s-a gândit să fie polițist... și nu oriunde, la antidrog. Și-a falsificat o legitimație, și-a cumpărat un girofar și a oprit un cetățean străin pe stradă, iar după un control corporal scurt i-a sustras 2.500 de lei. La o lună, pe 13 decembrie, polițiștii adevărați i-au bătut la ușă și l-au condus la audieri. Acum este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru uzurpare de calități oficiale și înșelăciune”, a scris Poliția Capitalei pe pagina de Facebook.

Comenteaza