Cunoscută judecătoare din Cluj, mesaj pentru Emil Boc: "Cum să îmi demolaţi garajul care e pe numele meu și în proprietatea mea?!?"

Cunoscută judecătoare din Cluj, mesaj pentru Emil Boc: "Cum să îmi demolaţi garajul care e pe numele meu și în proprietatea mea?!?"

Judecătoarea Adina Daria Lupea, de la Curtea de Apel Cluj, s-a revoltat după ce Primăria a somat-o să îşi demoleze garajul.

Adina Daria Lupea a publicat pe contul personal de Facebook următorul mesaj:

„Din minunatiile noului nostru reales primar, Emil Boc! Detin in proprietate un garaj, situat pe str.Muresului din Cluj-Napoca. La apartamentul unde sunt coproprietara cu mama si fratele meu. Garaj inscris in cartea funciara. Garaj pentru care platim impozit anual.

Ne-am pomenit cu o somatie de demolare, fiindca in caz contrar il va demola Primaria, la suma de 4100 de lei si ceva, pe cheltuiala noastra.Nu numai noi, toti proprietarii de garaje din zona.

Domnul Boc, se aude? Faceti ceva exproprieri in zona si nu stim noi? Cum sa imi demolati garajul care e pe numele meu si in proprietatea mea, inscris in CF si pentru care de 30 de ani platesc impozit anual? Si nu numai ca nu ne despagubiti, ne amenintati si cu cheltuieli de demolare!

Nu aveti notiunea constitutionala de proprietate privata?”, a scris magistratul pe Facebook.

Recent, primarul Emil Boc a anunțat că au fost semnate somațiile pentru demolarea a 798 de garaje în Cluj-Napoca. 

Comenteaza