Culiţă Sterp rămâne sub control judiciar. Judecătorii nu îl lasă să părăsească ţara

Culiţă Sterp rămâne sub control judiciar. Judecătorii nu îl lasă să părăsească ţara
| Foto: Facebook

Magistraţii de la Judecătoria Cluj-Napoca au respins cererea de ridicare a controlului judiciar depusă de Culiță Sterp. Artistul a cerut să fie lăsat să iasă din țară pe motiv că are concerte în străinătate.

Judecătorii clujeni nu s-au lăsat înduplecați de faptul că manelistul ar fi cerut să fie lăsat să iasă din țară pentru că ar avea concerte în străinătate și au decis să mențină controlul judiciar în cazul său.

Culiță Sterp a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile după ce a condus cu viteză peste limita legală în Cluj-Napoca, fiind înregistat de aparatul radar cu 96 km/h, a refuzat să oprească maşina la semnul agenţilor de poliţie, iar, ulterior, a provocat un accident în centrul orașului, intrând pe roşu în intersecția Eroilor cu Piața Avram Iancu.

Artistul a fugit de la locul accidentului, fiind găsit ascuns într-o toaletă ecologică din zona Teatrului Național. Polițiștii au constatat că acesta era băut, iar, ulterior, rezultatele analizelor au arătat că era și drogat.

Culiță Sterp a fost reținut pentru 24 de ore și apoi plasat ub control judiciar pentru 60 de zile. Manelistul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului, dar și pentru că s-a urcat beat şi drogat la volan.

Comenteaza