Foto INVESTIŢII DE 7.8 MILIARDE LEI, în derulare în judeţul Cluj. VEZI harta interactivă cu proiectele în lucru

Clujul investeşte cea mai mare sumă din ţară în dezvoltarea judeţului, după Bucureşti şi este urmat de Constanţa, conform datelor Recorder. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din cele 7.8 miliarde de lei, 6.4 provin din fonduri europene şi doar 452 de milioane de lei din fonduri locale. Cei mai mulţi bani merg spre apă şi canal, infrastructură, transport în comun şi sport. Oraşele sunt în top la sumele investite: Cluj-Napoca, Turda, Dej, Câmpia Turzii, urmate de localitatea Bonţida. 

VEZI HARTA AICI!

"Am colectat date de la 93 de instituții centrale și locale și am adunat la un loc peste 14.000 de proiecte de investiții aflate în derulare pe teritoriul României în următorii doi ani, din fonduri locale, guvernamentale și europene. Scopul acestei inițiative este ca orice cetățean, din orice colț al țării, să poată verifica investițiile care se derulează în localitatea lui, de unde vin banii, cine îi administrează și care ar trebui să fie termenul de finalizare a fiecărui proiect'', scriu jurnaliştii de la Recorder. 

*Datele obținute de Recorder pentru realizarea acestui material erau valabile la data de 1 aprilie 2021. Este posibil ca unele proiecte să sufere modificări ulterioare, cum ar fi o schimbare a termenului de finalizare sau o recalculare a sumei investite, în funcție de cofinanțarea de la nivel local a unor proiecte europene sau de semnarea unor acte adiționale ulterioare.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza