"Ţi-a înnodat ștergătoarele": Floreştenii, răzbunători pe cei care parchează anapoda

"Ţi-a înnodat ștergătoarele": Floreştenii, răzbunători pe cei care parchează anapoda

Lipsa locurilor de parcare se resimte şi în comuna Floreşti, nu doar în Cluj-Napoca. Atenţie, şoferi, în Floreşti vă puteţi trezi cu maşina vandalizată dacă ocupaţi locul de parcare al unui flşoreştean mai răzbunător.

Mare dezbatere pe grupul de Facebook Trăiesc în Floreşti Cluj pe tema unei acţiuni nervoase a cuiva care s-a trezit cu locul de parcare ocupat. Omul i-a făcut nod la ştergătoare celui care a îndrăznit să parcheze pe locul lui. 

"Ţi-a înnodat ștergătoarele", a postat cineva o fotografie pe grupul cu pricina, iar Floreştiul s-a împărţit în două. Unii sunt de partea şoferului răzbunător şi spun că bine a făcut. Şi că nu ar trebui luată apărarea celui care a parcat aiurea. "Bine că nu au dat foc la mașină, daca ăla altfel nu înțelege foarte bine au făcut", a comentat cineva postarea. Unii sunt de părere că ar fi putut să îi lase desenate "numai nişte inimioare cu cheia!!!" pe caoptă și ar fi fost suficient. 

Însă cealaltă parte a Floreştiului spune că nu se face şi că nu ar trebui încurajat vandaliamul, ci dimpotrivă: "Oameni fără minte!", "Mașina aia ce vina are să o distrugi?", "Mai grav decât parcarea domnului/doamnei!", "Aflat a cui este parcarea și dat pe mâna poliţiei", "Sper să abandoneze maşina acolo unde e acum parcată! Sau să o lase acolo cel puţin un an!", au comentat alţii revoltaţi pe gestul de vandalism.  

Comenteaza