Vladimir Putin, conferință de presă șocantă de Crăciun! A cerut „sfârșitul războiului” cu Ucraina

Vladimir Putin, conferință de presă șocantă de Crăciun! A cerut „sfârșitul războiului” cu Ucraina
| Foto: Profimedia

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut „sfârșitul acestui război” cu Ucraina într-o conferință de presă șocantă de dinaintea Crăciunului.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a cerut „sfârșitul acestui război” cu Ucraina într-o conferință de presă șocantă de dinaintea Crăciunului. Putin, care a fost rar văzut în public în ultimele luni, a susținut o conferință de presă la începutul acestei săptămâni, pe 22 decembrie.

În timpul briefingului neașteptat, în cadrul căruia a vorbit despre economia rusă și despre problemele locale ale Rusiei, el a vorbit și despre invazia sa în Ucraina. Potrivit postului local de știri rus MK News, Putin a declarat că dorește ca războiul să fie „finalizat, și cu cât mai repede, cu atât mai bine”.

El a spus: „Scopul nostru nu este de a învârti acest volan al unui conflict militar, ci, dimpotrivă, de a pune capăt acestui război: ne străduim pentru asta și vom continua să ne străduim. În ceea ce privește ce se întâmplă și cum, am spus de multe ori că intensificarea ostilităților duce la pierderi nejustificate – puiul mușcă bob cu bob. Adică, rapid – este puțin câte puțin, dar constant. Care, apropo, este acum observată în zona de război.”

Comentariile privind dorința de a pune capăt rapid războiului sunt în contrast puternic cu cele anterioare, în care a afirmat că acesta va continua până când Rusia va câștiga. Potrivit rapoartelor locale, medicii folosesc tratamente occidentale avansate pentru a ținti cancerul președintelui rus și pentru a-l împiedica să se răspândească în restul corpului său – dar este puțin probabil ca dictatorul să mai trăiască încă un an, au declarat surse pentru presa ucraineană.

„Pot spune că, fără acest tratament străin, cu siguranță nu ar mai fi fost în viața publică din Federația Rusă”, a declarat Valery Solovey, un politolog rus. Acest lucru este absolut sigur”.

Solovey a adăugat că, în ciuda tratamentului avansat, „sfârșitul este deja la vedere, chiar și potrivit medicilor care se ocupă de acest tratament, pentru că niciun medicament nu poate avea succes la nesfârșit”.

Comenteaza