Un avion s-a prăbușit în timpul unui show aviatic din Ungaria. Două persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite

Un avion s-a prăbușit în timpul unui show aviatic din Ungaria. Două persoane au murit, iar alte patru au fost grav rănite
| Foto: Youtube / Gabor Varadi

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în timpul unui show aviatic în Ungaria. Două persoane au decedat, iar alte patru au fost rănite. 

Drama s-a produs în regiunea Szekesfehervar, duminică, 10 septembrie, la 70 de kilometri sud-vest de Budapesta. Patru persoane au fost rănite la sol, dintre care trei - o femeie, un bărbat şi o fetiţă - au arsuri grave, iar un adolescent - arsuri uşoare, au precizat echipele de salvare, conform Agerpres.

"Potrivit informaţiilor preliminare, în afară de pilot, se afla şi un pasager în aparat (...). Ambii şi-au pierdut viaţa", a precizat poliţia ungară într-un comunicat, potrivit sursei citate.

Potrivit unei înregistrări video postate online de o media locală, avionul - model al armatei americane T-28 Trojan din 1951, a făcut un plonjeu şi a explodat la sol.

"Avionul de mici dimensiuni a căzut lângă o maşină parcată care a luat foc", a adăugat poliţia într-un comunicat.

Accidentul a avut loc în imediata apropiere a show-ului aviatic, unde au fost prezenți mii de oameni.  

Comenteaza