Trump afirmă că noul coronavirus va dispărea de la sine

Trump afirmă că noul coronavirus va dispărea de la sine
| Foto: profimedia

Preşedintele american, aflat în campanie electrală, consideră că are dreptate când spune că noul virus va dispărea de la sine. Donald Trump a dat asigurări că va ţine sub control valul de îmbolnăviri în creştere din Statele Unite.

Donald Trump a declarat în cadrul unui interviu că noul coronavirus va dispărea în cele din urmă. Preşedintele a pus accentul pe menţinerea sub control a focarelor de infecţie în cel mai scurt timp testarea populaţiei la scară largă, scrie Mediafax.
 
„Avem cele mai bune teste din lume. Dacă nu am testa, ratele nu ar arăta aşa. Când vom testa jumătate din populaţie, cifrele vor fi în scădere", a declarat Trump.
 
Preşedintele nu a ezitat să arunce săgeţi către principalul său contracandidat, Joe Biden, pe care l-a numit „incompetent”.

Trump a negat existenţa unui plan de discreditare a expertului de top în boli infecţioase, Dr. Anthony Fauci, cu care apare des la conferinţele de presă.

Până în prezent în Statele Unite au fost diagnosticate 3.898.550 de persoane cu noul coronavirus, iar 143.289 şi-au pierdut viaţa din cauza COVID-19, arată datele worldometers.info.

Comenteaza