Tensiuni mari în Rusia! Putin s-a răstit la vicepremier: „De ce faci pe prostul?!”

Tensiuni mari în Rusia! Putin s-a răstit la vicepremier: „De ce faci pe prostul?!”
| Foto: digi24.ro

Vladimir Putin a părut că îşi iese din fire şi şi-a umilit public vicepremierul. Liderul rus şi-a aratat în mod public, pentru prima dată, furia faţă de situaţia economică dificilă a Rusiei ce se află sub sancţiuni ca urmare a invaziei din Ucraina.

Preşedintele rus l-a criticat pe Denis Manturov, vicepremier şi ministru al Comerţului şi Industriei, în cadrul unei videoconferinţe guvernamentale, pentru că nu a reuşit să achiziţioneze avioane militare şi civile.

El l-a acuzat pe vicepremier că "face pe prostul". Conform mai multor publicaţii, Denis Manturov s-ar fi dus în vacanţă în Turcia, ţară membră NATO, de Anul Nou.

Liderul de la Kremlin îl întrerupe pe Denis Manturov ce înşiră "o listă de realizări" şi spune ironic că ministrul "are totul pregătit, dar niciun contract".

Putin spune, după aceea, că mai bine ministrul ar încheia conferinţa, deoarece el ştie de la directori că nu există contracte semnate şi îl întrebă pe un ton dur pe Denis Manturov de ce "face pe prostul".

 Informaţiile publicate pe site-ul ZCJ.ro pot fi preluate, în conformitate cu legislația aplicabilă, doar în limita a 120 de caractere, cu citarea sursei 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte-ne pe Facebookpe Instagram, pe Youtube și pe LinkedIn

loading...
Comenteaza