Foto Şi-a pus copiii în mâinile unui străin ca să îi scape de război: „Te rog, du-i pe copii la ea! Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte”

Şi-a pus copiii în mâinile unui străin ca să îi scape de război: „Te rog, du-i pe copii la ea! Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte”
„Te rog, du-i pe copii la ea! Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte”
„Te rog, du-i pe copii la ea! Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte”
„Te rog, du-i pe copii la ea! Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte”

Un tată a doi copii a fost reţinut la graniţa cu Ucraina, în timp ce încerca să îşi scoată copiii din ţară. Bărbatul nu a renunţat şi şi-a trimis cei doi copii la mama lor cu un străin şi un număr de telefon în buzunar.

Două femei originare din Ucraina au emoționat o lume întreagă prin îmbrățișarea lor, menționează The Guardian. Una i-a adus până în Beregsurany, la granița dintre Ungaria și Ucraina, pe cei doi copii, un băiat și o fetiță. Fără să o cunoască, cei doi copii au călătorit practic cu o străină despre care nu știau absolut nimic. 

Tatăl copiilor, care nu a fost lăsat să treacă la graniță, legea marţială fiind în vigoare pe teritoriul Ucrainei, i-a încredințat acestei femei copiii și i-a dat numărul de telefon al soției sale, care lucrează în Italia. „Soția mea e în Italia, dar va veni în Ungaria, să-i aștepte. Te rog, du-i pe copii la ea!”, a fost rugămintea tatălui ucrainean.

Întâlnirea mamei cu copiii săi și îmbrățișarea de mulțumire pentru cea care i-a adus pe micuți în brațele mamei, departe de ororile războiului, a emoționat o lume întreagă. Soţul uneia este polițist, iar al celeilalte este asistent medical, niciunul nu a putut părăsi Ucraina, conform decretului de mobilizare.

Nataliya Ableyeva, este femeia care și-a luat o răspundere enorm de mare și Anna Semyuk, care din Italia s-a grăbit să le vină în întâmpinare copiilor care locuiau în Ucraina cu tatăl lor ambele sunt două mame, victime ale unui război fără rost, a transmis rotalianul care citează The Guardian. 

Comenteaza