Se vede lumina de la capătul tunelului? S-a găsit un potențial leac anti-COVID, ieftin și eficient

Se vede lumina de la capătul tunelului? S-a găsit un potențial leac anti-COVID, ieftin și eficient
| Foto: Impact.ro

Pacienții care au primit medicamentul-minune s-au recuperat complet în 5 zile. Specialiștii spun că eficiența medicamentului este de 95%. 

 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cercetătorii de la centrul medical Sourasky din Tel Aviv anunță că ar fi găsit un leac pentru COVID, după ce au primit rezultate pozitive în urma unui studiu preliminar.

Testele preliminare arată că 29 din 30 de pacienți infectați cu Sars-Cov-2, aflați în stare gravă, și cărora li s-a administrat medicamentul EXO-CD24, o dată pe zi, s-au recuperat complet în termen de cinci zile, transmite Alephnews.

Profesorul Nadir Arber spune că a testat medicamentul pe pacienții infectați cu simptome moderate și grave. Potrivit testelor preliminare, medicamentul a dovedit o eficiență de 95%.

Arber spune că medicamentul, numit EXO-CD24, este ieftin, eficient și trebuie administrat o dată pe zi timp de cinci zile.

Dintre cei 30 de pacienți cărora li s-a administrat medicamentul, 29 au prezentat o îmbunătățire semnificativă în termen de două zile și au fost externați din spital.

Spitalul a cerut Comitetului Helsinki să extindă studiul.

 

Impact.ro

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza