S-a trezit dintr-un coșmar, într-unul și mai cumplit. Povestea unui tânăr care abia acum a aflat despre pandemie

S-a trezit dintr-un coșmar, într-unul și mai cumplit. Povestea unui tânăr care abia acum a aflat despre pandemie
| Foto: csid.ro

Un tânăr britanic, care a stat în comă 10 luni după un accident rutier, și-a revenit într-o lume complet schimbată. A avut și ghinionul să facă de două ori COVID.

Studentul în vârstă de 19 ani a intrat în comă cu trei săptămâni înainte ca Marea Britanie să intre în izolare din cauza pandemiei COVID-19.

Potrivit csid.ro, tânărul a fost infectat de două ori cu noul coronavirus, în timp ce era internat în spital - o dată când era în comă de grad 2 și a doua oară după ce s-a trezit, însă și-a revenit de fiecare dată.

Când a deschis prima dată ochii, nu știa nimic despre coronavirus. „Cum îi explici pandemia unei persoane care a fost în comă”, se întreabă retoric mătușa lui.

Tânărul poate comunica acum cu apropiații lui prin apeluri video, iar singura persoană care l-a putut vizita este mama sa, din cauza restricțiilor din spitale în timpul pandemiei.

Britanicul va mai rămâne internat până își va reveni complet. Până atunci, el se pune la curent cu toate evenimentele istorice care au avut loc în lume, în timp ce era în comă.

 

Comenteaza