Putin, l-a decorat pe uriaşul său "prieten", Steven Seagal, prin decret prezidenţial

Putin, l-a decorat pe uriaşul său "prieten", Steven Seagal, prin decret prezidenţial
| Foto: AFP

Putin i-a acordat Ordinul Prieteniei lui Steven Seagal. Actorul american nu a făcut deocamdată declaraţii pe această temă, transmite Reuters. 

Preşedintele rus, Vladimir Putin, i-a acordat actorului hollywoodian Steven Seagal o importantă decoraţie a statului rus: Ordinul Prieteniei.

Decoraţia vine ca semn de mulţumire pentru acţiunile sale umanitare şi culturale întreprinse pe plan internaţional, se afirmă într-un decret de stat publicat luni, relatează Reuters.

Decretul menţionează activitatea desfăşurată de Steven Seagal în calitate de reprezentant special al Ministerului rus de Externe pentru legături umanitare cu Statele Unite şi cu Japonia.

Actorul american, care este şi practicant de arte marţiale, a lucrat o perioadă în Japonia şi este de mult timp un admirator al preşedintelui Vladimir Putin, de la care a primit un paşaport rusesc în 2016.

În 2017, Ucraina a emis pe numele actorului Steven Seagal o interdicţie de intrare în ţară pentru cinci ani, din motive care ţin de siguranţa naţională.

Comenteaza