Primul mesaj al Prințului William după anunțul diagnosticului de cancer al soției sale, Kate

Primul mesaj al Prințului William după anunțul diagnosticului de cancer al soției sale, Kate

La scurt timp după publicarea videoclipului profund emoționant, Prințul William a făcut prima sa declarație în urma diagnosticului de cancer al soției sale, Kate Middleton.

Prin intermediul unui comunicat transmis de purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington, Prințul William a subliniat impactul profund al mesajelor de susținere primite din întreaga lume în urma acestei dezvăluiri.

Cuplul regal a transmis recunoștință pentru căldura și sprijinul primit în această perioadă dificilă, exprimându-și recunoștința față de înțelegerea și respectul publicului pentru confidențialitatea lor. Mesajul lor a fost primit cu emoție și recunoștință de către admiratorii din întreaga lume.

Această reacție vine în urma videoclipului emoționant în care Kate Middleton a împărtășit publicului diagnosticul său și a dezvăluit începerea tratamentului medical. În fața acestor împrejurări dificile, cuplul regal a arătat o unitate puternică și o determinare de neclintit în fața provocărilor.

”Prinţul şi prinţesa sunt ambii extrem de impresionaţi de mesajele binevoitoare din partea oamenilor din Regatul Unit, Commonwealth şi din lumea întreagă drept răspuns la mesajul Alteţii Sale Regale.

Sunt extrem de impresionaţi de căldura şi susţinerea publicului şi sunt recunoscători pentru înţelegerea cu care a fost primită dorinţa lor privind confidenţialitatea în această perioadă”, a spus purtătorul de cuvânt al Palatului Kensington într-un comunicat, potrivit playtech.ro.

Comenteaza