Prima doamnă a Ucrainei despre Zelenski: Un om de încredere, tată minunat și președinte de război într-o țară care înfruntă o invazie brutală

Prima doamnă a Ucrainei despre Zelenski: Un om de încredere, tată minunat și președinte de război într-o țară care înfruntă o invazie brutală

Olena Zelenska, prima doamnă a Ucrainei, a vorbit despre calităţile soţului său, dar şi despre victimele războiului din ţara natală şi trage un semnal de alarmă în lume că aceşti civili ucişi de ruşi nu ar trebui să devină doar niște statistici.

Prima doamnă a Ucrainei, Olena Zelenska, spune că ea și soțul ei nu s-au mai văzut de peste o lună și că locuiește separat împreună cu copiii, ca măsură de protecție, în timp ce Volodimir Zelenski a rămas la palatul prezidențial din Kiev, relatează BBC, care citează un interviu prin e-mail oferit de Olena Zelenska pentru CNN, citat de digi24.ro

 „Volodimir și echipa sa locuiesc la biroul prezidențial. Din cauza pericolului, eu și copiii nu putem să stăm acolo, așa că de mai bine de o lună comunicăm doar prin telefon”, a spus Olena Zelenska.

Prima doamnă a Ucrainei spune că soțul ei demonstrează trăsăturile care l-au făcut un „tată minunat” și ca președinte de război într-o țară care se confruntă cu o invazie brutală: „Am știut întotdeauna că e un om de încredere și un sprijin pentru mine. A devenit apoi un tată minunat și sprijinul pentru familia noastră. Acum demonstrează aceleași calități. Nu s-a schimbat. Dar acum și oamenii văd în el ceea ce am văzut eu întotdeauna”, a spus Olena Zelenska.

Prima doamnă a Ucrainei a mai spus și că războiul nu trebuie să devină „ceva obișnuit”, iar morțile provocate de invazie brutală a Rusiei nu trebuie să devină doar niște statistici.

„Cel mai important lucru pentru Ucraina astăzi este ca lumea să ne audă și să ne vadă. Războiul nu trebuie să devină ceva normal, iar victimele lui nu trebuie să devină statistici. Nu vă obișnuiți cu suferința noastră!”, a spus ea.

Comenteaza