Oficial ucrainean al apărării: Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi participă la evenimente în locul său

Oficial ucrainean al apărării: Putin are mai multe dubluri care ţin discursuri şi participă la evenimente în locul său
| Foto: Kremlin.ru

Kirill Budanov, şeful Direcţiei principale de informaţii a Ministerului Apărării al Ucrainei, declară într-un interviu cu jurnalista Natalya Moseychuk, că preşedintele rus Vladimir Putin are cel puţin trei dubluri, cu comportamente, gesturi şi înălţimi diferite.
 

„Eu personal nu sunt un „expert Putin”, să spunem aşa. Pentru mine, sunt exact trei dubluri, pe care le depistez imediat. Câţi sunt cu adevărat – trebuie doar să colectăm mai multe informaţii”, a adăugat Budanov.

Pe internet a apărut chiar şi un tabel cu dublurile lui Putin, printre care: „Putin vorbitorul”, „Putin diplomatul” sau „Putin petrecăreţul”.

El adaugă că o mulţime de oficiali ruşi au încercat să prevină o invazie pe scară largă a Ucrainei, pentru că au înţeles la ce ar putea duce acest lucru.

„Dar, după cum ştiţi, în Rusia deciziile sunt luate de o singură persoană. Şi i s-au oferit informaţiile pe care dorea să le vadă. În plus, au existat anumite ciocniri la Kremlin, care au avut o influenţă puternică asupra deciziei finale”, a adăugat el. 

Budanov a menţionat că decizia finală privind o invazie la scară largă a fost luată în jurul orei 15:00, pe 23 februarie.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza