O româncă de 80 ani a uitat 9.000 de euro într-un magazin. Ce a urmat...

O româncă de 80 ani a uitat 9.000 de euro într-un magazin. Ce a urmat...

Dacă aţi fi uitat 9.000 de euro într-un supermarket la ce v-aţi aştepta? Ceea ce a păţit o româncă octagenară care trăieşte în Spania a devenit subiect de ştire în presa locală.

Potrivit Diario Sur, o româncă din Spania în vârstă de 80 de ani a scos de la bancă o sumă mare de bani pentru a face mai multe plăți. Aceasta a uitat din greșeală geanta la un magazin Aldi din Mijas, Malaga, Spania atunci când s-a dus să facă cumpărăturile.

Un angajat magazinului a găsit geanta cu aproape 9.000 de euro în numerar și a sunat imediat la poliția locală pentru a anunța autorităţile.

Ofițerii au mers la supermarket și l-au interogat pe angajat imediat. În plus, au găsit în interiorul sacoșei și un document bancar aparținând unei femei străine, de origine română, pe care au reușit să o localizeze la scurt timp.

Şansa i-a surâs femeii, care a reușit să recupereze banii pentru că au căzut în mâinile potrivite. Aceasta nu și-a ascuns surpriza față de recuperarea neașteptată a banilor. "Nu se întâmplă în fiecare zi să pierzi 9.000 de euro, și cineva să îi găsească și să ți-i dea înapoi", relatează românca. 

Comenteaza