O fetiță și-a pierdut viața după o provocare pe TikTok. A încercat "Jocul cu eșarfa"

O fetiță și-a pierdut viața după o provocare pe TikTok.  A încercat "Jocul cu eșarfa"
| Foto: cnet.com

„Jocul cu eşarfa”, în care copiii îşi blochează respiraţia până când leşină, pentru a experimenta senzaţii puternice, provoacă numeroase accidente, dintre care unele sunt fatale.

Fetița de 10 ani, care a participat la o provocare de tip ”blackout challenge” pe TikTok, a mers în baie, unde şi-a legat o curea de gât pentru a sta cât mai mult timp fără să respire, în timp ce se filma cu telefonul. 

Sora ei de cinci ani a fost cea care i-a descoperit trupul fără viață. Deşi fetiţa a fost transportată imediat la Spitalul de Copii din Palermo de către părinţi, nu a supravieţuit.

Părinţii au povestit presei că o altă soră a Antonellei, în vârstă de nouă ani, a fost cea care le-a explicat ce s-a întâmplat: „Antonella juca jocul asfixierii”.

Telefonul mobil al fetei a fost confiscat de anchetatori, care vor trebui să stabilească dacă Antonella a fost în direct cu alţi participanţi, dacă cineva a invitat-o ​​să participe la provocare sau dacă a realizat acest videoclip pentru un prieten sau alte cunoştinţe.

Comenteaza