O femeie şi-a ţinut mama moartă în congelator, timp de 10 ani. Oroarea a fost descoperită de poliţişti

O femeie şi-a ţinut mama moartă în congelator, timp de 10 ani. Oroarea a fost descoperită de poliţişti
| Foto: observatornews.ro

Poliţiştii japonezi au arestat o femeie de 48 de ani, după ce au descoperit cadavrul mamei acesteia în congelatorul din apartament. Trupul neînsufleţit se afla în lada frigorifică de mai bine de 10 ani.
 

Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie de serviciu după ce Yumi Yoshino a fost nevoită să părăsească apartamentul pentru că nu a plătit chiria.

Femeia le-a spus poliţiştilor că şi-a găsit mama moartă şi a ascuns cadavrul, pentru că "nu voia să se mute" din apartamentul din Tokyo, unde locuiau împreună.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul nu prezenta răni vizibile.Autoritățile nu au putut stabili când a murit femeia și nici cauza morții.Yumi Yoshino a fost arestată, vineri, într-un hotel din orașul Chiba, lângă Tokyo.

Un caz asemănător a avut loc într-un oraş din India, în 2018. Atunci, un bărbat a băgat corpul neînsuflețit al mamei sale în congelator, pentru a primi în continuare pensia ei.

Femeia decedase în urmă cu trei ani, iar fiul ei nu era pregătit să rămână fără singura sursă de venit. Așa că a ascuns moartea bătrânei și a băgat corpul în frigider. Bărbatul de 46 de ani a fost reținut de poliție, potrivit observatornews.ro.

Comenteaza