O femeie şi-a ţinut mama moartă în congelator, timp de 10 ani. Oroarea a fost descoperită de poliţişti

O femeie şi-a ţinut mama moartă în congelator, timp de 10 ani. Oroarea a fost descoperită de poliţişti
| Foto: observatornews.ro

Poliţiştii japonezi au arestat o femeie de 48 de ani, după ce au descoperit cadavrul mamei acesteia în congelatorul din apartament. Trupul neînsufleţit se afla în lada frigorifică de mai bine de 10 ani.
 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Descoperirea macabră a fost făcută de o femeie de serviciu după ce Yumi Yoshino a fost nevoită să părăsească apartamentul pentru că nu a plătit chiria.

Femeia le-a spus poliţiştilor că şi-a găsit mama moartă şi a ascuns cadavrul, pentru că "nu voia să se mute" din apartamentul din Tokyo, unde locuiau împreună.

Potrivit oamenilor legii, cadavrul nu prezenta răni vizibile.Autoritățile nu au putut stabili când a murit femeia și nici cauza morții.Yumi Yoshino a fost arestată, vineri, într-un hotel din orașul Chiba, lângă Tokyo.

Un caz asemănător a avut loc într-un oraş din India, în 2018. Atunci, un bărbat a băgat corpul neînsuflețit al mamei sale în congelator, pentru a primi în continuare pensia ei.

Femeia decedase în urmă cu trei ani, iar fiul ei nu era pregătit să rămână fără singura sursă de venit. Așa că a ascuns moartea bătrânei și a băgat corpul în frigider. Bărbatul de 46 de ani a fost reținut de poliție, potrivit observatornews.ro.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza