NOU atac armat în Serbia! Masacru cu 8 morți și 13 răniți

NOU atac armat în Serbia! Masacru cu 8 morți și 13 răniți
| Foto: https://www.reuters.com/

A doua zi după masacrul comis de un elev de 13 ani, care a împuşcat opt copii şi a un adult într-o şcoală din Belgrad, alte 8 persoane au fost ucise și 13 au fost rănite joi seară, într-un atac armat în Serbia. 

Opt persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 13 au fost rănite joi seară într-un atac armat în apropierea oraşului sârb Mladenovac, la aproximativ 60 de kilometri sud de capitala Belgrad, potrivit presei locale, scriu AFP şi dpa, citată de Agerpres. Șapte dintre răniți sunt în stare critică.

Suspectul în vârstă de 21 de ani a deschis focul cu o armă automată asupra unui grup de persoane dintr-un vehicul în mişcare şi a fugit, potrivit televiziunii publice RTS.

La faţa locului au fost mobilizate echipe de poliţişti, ambulanţe și elicoptere survolează împrejurimile, iar poliţia îl caută pe suspect. Bratislav Gašić, ministrul afacerilor interne, a numit atacul „un act de terorism”, transmite The Guardian

Atacul armat a avut loc a doua zi după masacrul comis de un elev de 13 ani, care a împuşcat opt copii şi a un adult într-o şcoală din Belgrad.

Serbia se pregătește de trei zile de doliu, începând de vineri dimineață. Joi, mii de oameni s-au aliniat pentru a depune flori, a aprinde lumânări și a lăsa jucării în afara școlii pentru a comemora victimele atacului de miercuri.

Comenteaza