Maia Sandu nu se joacă și i-a pus gând rău lui Putin: „Dacă va intra în țara noastră, îl vom aresta”

Maia Sandu nu se joacă și i-a pus gând rău lui Putin: „Dacă va intra în țara noastră, îl vom aresta”
| Foto: playtech.ro

Preşedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a spus că ţara sa va respecta decizia Curţii Penale Internaţionale (CPI) şi îl va aresta pe preşedintele rus, Vladimir Putin, în cazul intrării pe teritoriul Republicii Moldova.

„Moldova este semnatară a acordului Curţii Penale şi va respecta decizia acesteia”, a explicat Maia Sandu, într-un interviu acordat portalului de ştiri Euronews.

La el acasă, Putin are alte subiecte de discuţie. „Rusia trece prin momente dificile şi s-a mai spus că niciodată nu au fost vremuri uşoare”, a precizat liderul Rusiei, în timpul unei ceremonii de decernare a premiilor de stat în Sala Catherine a Kremlinului, precizează Ria Novosti.

„Dar, cu toate acestea, astăzi este un moment deosebit al consolidării noastre puternice, al ascuţirii sentimentului nostru naţional, al dorinţei de a întări cu orice preţ bazele spiritualităţii noastre, de a crea condiţii în economie, în producţie, în educaţia tinerilor, pentru a asigura viitorul necondiţionat al ţării noastre”, a adăugat Putin.

Comenteaza