Ce a menţionat la cauza morţii legistul care i-a făcut autopsia actorului Matthew Perry

Ce a menţionat la cauza morţii legistul care i-a făcut autopsia actorului Matthew Perry
| Foto: https://www.amazon.de/

Cauza morții actorului Matthew Perry decedat la reședința sa sâmbătă va necesita pași de investigație suplimentari din partea Biroului Medicilor Legali din Los Angeles înainte de a ajunge la o concluzie, potrivit înregistrărilor agenției, a transmis CNN. 

Medicul legist și-a actualizat dosarul online pentru Perry duminică după-amiază, menționând cauza morții ca fiind „amânată”. „În cazurile în care cauza morții nu poate fi determinată în momentul autopsiei, se va elibera un certificat amânat până la finalizarea studiilor suplimentare”, conform ghidului legist din LA.

A fost efectuată o autopsie, dar examinatorii așteaptă rezultatele rapoartelor toxicologice pentru a determina cauza morții lui Perry, a declarat biroul de examinare medicală pentru CNN duminică, iar finalizarea acestor rapoarte poate dura săptămâni. Anchetatorii intenționează să folosească rapoartele toxicologice pentru a determina dacă substanțe străine ar fi putut contribui la moartea lui Perry, potrivit unei surse de aplicare a legii.

Perry s-a luptat întreaga viaţă cu abuzul de alcool şi droguri. Acesta a fost sincer cu privire la luptele lui şi a vorbit despre recuperarea sa din dependență și despre dedicarea sa de a-i ajuta pe ceilalți în volumul „Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing: A Memoir”, pe care l-a lansat în noiembrie 2022. Cartea a fost publicată și în limba română, la Editura Nemira. 

În volum, Perry a dezvăluit că abuzul său de opioide a dus la o ruptură de colon când avea 49 de ani. Medicii i-au dat două procente șanse de supraviețuire, a scris el, și a fost în comă timp de două săptămâni, urmate de alte luni în spital, relatează CNN. Actorul a avut nevoie de 14 intervenții chirurgicale pentru a ajuta la repararea tuturor leziunilor abdominale și a recunoscut că a mers la dezintoxicare de 15 ori de-a lungul anilor, în speranța de a scăpa de dependența de droguri.

Amintim că starul din "Friends", în vârstă de 54 de ani, a fost găsit sâmbătă fără suflare în cada cu hidromasaj, potrivit Los Angeles Times, citând surse ale forțelor de ordine.

Comenteaza