Video Incident bizar cu un autocar românesc pe o autostradă din Ungaria. "Surpriza" din compartimentul de bagaje

Incident bizar cu un autocar românesc pe o autostradă din Ungaria. "Surpriza" din compartimentul de bagaje
| Foto: captura video

Un autocar românesc a devenit protagonistul unui incident ciudat, pe autostrada M3 din Ungaria, care a devenit rapid subiect viral pe rețelele sociale.

Incidentul cu autocarul s-a petrecut în data de 5 noiembrie, pe autostrada M3 din Ungaria, în apropiere de Mezőkövesd și a fost surprins de camerele de supraveghere.

Conform site-ului Alapjarat, autocarul din România se deplasa pe autostradă când brusc a pierdut direcția și a intrat în coliziune cu parapetul, mașina s-a dezechilibrat ușor, a continut să ruleze încă câteva zeci de metri, după care șoferul s-a oprit pentru a verifica eventualele avarii, scrie rotalianul.com.

Momentul-surpriză a venit când șoferul autocarului plin cu pasageri inspectează daunele și deschide compartimentul de bagaje, de unde apare un bărbat.

„Merge în jurul autobuzului, apoi deschide portiera de la portbagaj. Apare un picior, apoi altul! Persoana care călătorește în compartimentul de bagaje se încalță și iese. După asta, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, șoferul și omul ieșit de la bagaje se urcă în autocar și pleacă mai departe” - este o parte din textul care însoțește filmarea postată pe Alapjarat.

Individul, presupus a fi șoferul de rezervă care se odihnea în compartimentul de bagaje, se încalță liniștit și urcă apoi înapoi în autocar, continuându-și drumul.

Poliția maghiară a deschis o anchetă și o procedură împotriva șoferului, care este acum căutat.

Comenteaza