Şi-au abandonat bebeluşul pe banda rulantă din aeroport după ce li s-a comunicat că trebuie să îi cumpere şi lui bilet

Şi-au abandonat bebeluşul pe banda rulantă din aeroport după ce li s-a comunicat că trebuie să îi cumpere şi lui bilet
| Foto: http://blog.nolakids.ro/

Un cuplu și-a abandonat copilul la check-in pe un aeroport din Israel în timp ce încerca să se îmbarce într-un zbor Ryanair. Cei doi părinţi inconştienţi au refuzat să cumpere un bilet pentru copil.

Doi părinţi şi-au abandonat copilul la check-in într-un aeroport din Israel  după ce au refuzat să cumpere un bilet de avion şi pentru acesta.Părinții cu pașapoarte belgiene au fost reținuți de poliție după ce și-au lăsat bebelușul la check-in-ul de la aeroportul Ben-Gurion din Tel Aviv.

Cuplul avea rezervat un zbor la Bruxelles, dar nu aveau bilet şi pentru copilul lor. Ei au refuzat să plătească pentru unul și se pare că și-au lăsat copilul în cărucior în timp ce se îndreptau spre controlul pașapoartelor.

Personalul aeroportului a observat întâmplarea și a alarmat poliția, care i-a găsit pe părinți și i-a luat pentru interogatoriu. 

Potrivit Autorității Aeroporturilor din Israel, cei doi au ajuns târziu la Terminalul 1, după ce ghișeul de check-in a fost închis. Ei au vrut să treacă și pur și simplu și-au lăsat bebelușul pe banda rulantă din zonă, transmite timesofisrael.com.

Managerul biroului Ryanair a spus că toată lumea era în stare de șoc. „Nu am văzut niciodată așa ceva. Nu ne venea să credem ce vedeam”.

Comenteaza