Hillary Clinton: „Doar gândul că Donald Trump va fi reales îmi provoacă greaţă"

Hillary Clinton: „Doar gândul că Donald Trump va fi reales îmi provoacă greaţă"
| Foto: insider.com

Hillary Clinton e îngreţoşată la gândul că Trump va câştiga alegerile prezidenţiale. Într-un podcast publicat astăzi, fosta primă doamnă a Statelor Unite a precizat că realegerea lui Trump o face să aibă „dureri de stomac”.

Alegerile prezidenţiale din SUA sunt în plină desfăşurare. Hillary Clinton a împărtăşit, încă o dată, părerea sa despre leadership-ul lui Donald Trump, înainte de marele moment pentru americani: alegerea preşedintelui. Clinton afirmă că e convinsă de faptul că mulţi dintre republicani „au fost laşi, fără coloană vertebrală”.
 
„Mi se face rău fizic când mă gândesc că am avea încă 4 ani de abuz şi distrugere a instituţiilor noastre, din partea lui Trump. Şi distrugerea normelor şi valorilor noastre, precum şi slăbirea leadership-ului. Iar lista continuă”, a declarat Clinton, luni, la un podcast american, informează Daily Mail. 
 
Nu este singura care are această opinie, mai susţine aceasta, amintind de republicani, ca fiind „laşi şi susţinători slabi ai lui Trump”. 
 
Totuşi, Hillary Clinton nu ar vrea să-l vadă închis pe Trump... „Nu aş spune niciodată asta... Cred în domnia legii, spre deosebire de aceşti oameni”. 
 
Ar fi condus o femeie preşedinte altfel? Cum ar fi gestionat pandemia? „Nu am nicio îndoială, mai ales dacă aş fi fost eu. Pentru asta m-am născut”, a mai adăugat Clinton. 
 
La rândul său, şi Trump se gândeşte la Hillary Clinton. Duminică, în cadrul unei dezbateri, a descris-o ca având mai multă energie şi fiind mai inteligentă decât rivalul său actual, Joe Biden. De-a lungul timpul, au fost rare momentele în care Trump a vorbit despre Clinton în termeni pozitivi. Abia duminica trecută, Trump a recunoscut că fosta sa adversară pentur fotoliul de la Casa Albă este o femeie ideligentă. 

Comenteaza