Fotbalistul Christian Atsu trebuia să plece din Turcia cu câteva ore înainte de cutremur

Fotbalistul Christian Atsu trebuia să plece din Turcia cu câteva ore înainte de cutremur

Christian Atsu, fotbalistul ghanez al echipei Hatayspor, care a fost găsit mort sub dărâmăturile clădirii sale din oraşul Hatay, în sudul Turciei, avea biletul luat şi ar fi trebuit să plece din Turcia cu câteva ore înainte de cutremure.

"Corpul neînsufleţit al lui Atsu a fost găsit sub dărâmături. Îi scoatem şi acum lucrurile. I-a fost găsit şi telefonul", a declarat agentul său, Murat Uzunmehmet, citat de agenţia turcă DHA.

Potrivit presei din Turcia, fostul jucător de la echipele engleze Chelsea şi Newcastle, în vârstă de 31 de ani, se afla sub dărâmăturile Ronesans Residence, un ansamblu de 12 etaje care s-a prăbuşit în urma cutremurelor ce au lovit Turcia pe 6 februarie, însă acesta ar fi trebuit să fie în altă parte.  

Fatih Ilek, manager la Hatayspor, a declarat că jucătorul Christian Atsu, care a rămas sub dărâmături după cutremurele devastatoare de săptămâna trecută, avea bilet pentru a pleca din Turcia cu câteva ore înainte de seisme, dar s-a răzgândit după ce a marcat golul victoriei într-un meci, transmite digisport.ro

"Avea bilet de plecare, dar pentru că a jucat bine şi a marcat, s-a răzgândit în privinţa plecării. A fost surprins de un cutremur în cea mai fericită zi a sa. Avea avion la ora 23:00. Urma să plece la Istanbul, iar apoi în Franţa. S-a răzgândit, este literalmente o tragedie", a povestit Ilek la un post de radio turc.

Comenteaza