Donald Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimare

Donald Trump, găsit vinovat de abuz sexual și defăimare

În procesul intentat de fosta jurnalistă a revistei Elle, E. Jean Carroll, fostul președinte american, Donald Trump, a fost găsit vinovat de abuz sexual și defăimare, a transmis CNN

Un juriu federal din Manhattan a decis că Donald Trump a abuzat-o sexual pe E. Jean Carroll într-o cabină de probă de lux în primăvara anului 1996

Carroll a susținut că Trump a violat-o în magazinul universal Bergdorf Goodman și apoi a defăimat-o când a negat afirmația, acesta susținând că fosta jurnalistă a inventat povestea doar pentru a-și promova memoriile.

În urma deciziei juriului federal, Carroll a descris verdictul drept o victorie pentru ea și pentru alte victime ale abuzului. Juriul i-a acordat fostei jurnaliste și despăgubiri de 5 milioane de dolari pentru agresiune și defăimare.

Donald Trump, aflat în plină campanie electorală, are la îndemână procedura apelului pentru a contesta decizia juriului. "Vom face apel la această decizie. Este o rușine", a anunţat Trump într-unul dintre câteva videoclipuri pe care le-a postat pe platforma sa de socializare TruthSocial.

„NU AM ABSOLUT NU NICIO IDEE CINE ESTE ACEASTĂ FEMEIE. ACEST VERDICT ESTE O RUȘINE - O CONTINUARE A CELEI MAI MARI VÂNĂTORI DE VRĂJITOARE DIN TOATE TIMPURILE!”, a reacționat Trump la verdictul juriului printr-un mesaj postat cu majuscule pe platforma sa TruthSocial.

Comenteaza