Gesturi care schimbă lumea: Şi-a cărat căţeluşul în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge cu el la veterinar

Gesturi care schimbă lumea: Şi-a cărat căţeluşul în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge cu el la veterinar
| Foto: https://www.thedodo.com/

Imaginile, făcute publice de un medic veterinar, au ajuns virale. O copilă de 9 ani şi-a cărat câinele în spate doi kilometri, prin zăpadă, pentru a ajunge cu el la medic. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Medicul veterinar Ogün Öztürk a fost chemat acum câtev azile într-un sat mic din Turcia pentru a se ocupa de vaca unui client. Iar ceea ce a început doar ca o vizită de rutină s-a încheiat cu o întâmplare pe care medicul nu o va uita curând, scrie thedodo.com.

Acolo a întâlnit o fetiță de nouă ani care, aflând de prezența lui în sat, și-a luat cățelul bolnav și l-a transportat în spate doi kilometri, prin zăpadă. „Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi”, a scris veterinarul pe o rețea socială.

Imaginile, făcute publice de veterinar, au ajuns virale. „Această fetiță a venit să-i fac câinelui o injecție când a aflat că sunt în sat pentru a trata o vacă”, a anunțat medicul, Ogün Öztürk. Medicul a declarat presei locale că patrupedul nu avea nimic grav, ci doar o usturime puternică, rezolvată cu o injecție împotriva paraziților.

Micuța Cemre i-a mulțumit și, fericită, a luat din nou cățelul în spate și a pornit spre casă. Veterinarul s-a declarat extrem de impresionat de afecțiunea fetiței pentru câine: „Lumea se schimbă datorită unor astfel de gesturi”.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza