Consilier Zelenski: Va fi mai rău după moartea lui Putin

Consilier Zelenski: Va fi mai rău după moartea lui Putin
| Foto: rbc-daily - Deposiphotos.com

Oleksij Arestovich, un consilier a lu Volodimir Zelenski afirmă că după dispariţia fizică a liderului de la Kremlin, Ucraina va avea de dus încă un război cu Rusia.
 

Oamenii noştri cred că moartea lui (preşedintele rus Vladimir - n. red.) Putin este sfârşitul tuturor. Absolut nu? Va fi mai rău decât cu Putin”,  a declarat consilierul preşedintelui ucrainean Volodimir Zelensky, Oleksij Arestovich.

Potrivit acestuia, conform Latynina TV (canalul de youtube al adversarei ruse Iulija Latynina), după posibila moarte a liderului Kremlinului, ar urma să mai existe un război cu Rusia.

Zelenski: Vom obține victoria. Nu ne-am pierdut umanitatea 

Ucraina caută să-şi menţină treaz optimismul. „Nu ne-am pierdut umanitatea, chiar dacă am trecut prin luni groaznice. Şi nu o vom pierde, chiar dacă ne aşteaptă un an dificil. Vom obţine victoria. Şi chiar trebuie să o facem împreună”, a declarat de preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, în discursul său video de aseară. 

Primarul din Harkov, Ihor Terekhov, a declarat că oraşul său a fost atacat în repetate rânduri. Ucraina a reuşit să elibereze peste 1.800 de oraşe şi sate de ocupanţii ruşi. 
 

Comenteaza