Cine este românca numită în conducerea unei asociații internaționale de business pentru femei

Cine este românca numită în conducerea unei asociații internaționale de business pentru femei
| Foto: Alexandru Nistor - Spotmedia

Mihaela Tudor, antreprenor în serie, devine Vicepreşedinte Global al European Women’s Association (EWA), o reţea internaţională de femei lider în afaceri, cu peste 50.000 de membre de pe 4 continente.

Numirea în funcţia de VP a fost făcută, în luna martie 2023, chiar de către Preşedintele European Women’s Association - Yulia Stark, antreprenor şi fost bancher. Decizia a venit după analizarea performanţelor Mihaelei Tudor, comparativ cu celelate 14 ţări în care EWA este direct reprezentată. Aceasta va păstra în continuare şi funcţia de Country Leader în România.

Susţinerea mediului de business feminin şi crearea de noi oportunităţi pentru antreprenoarele şi managerele, care vor să îşi dezvolte afacerile global, sunt cauze fundamentale pentru care Mihaela Tudor militează încă de la începutul carierei sale.

Antreprenoarea susţine egalitatea de gen şi crede femeilor trebuie să li se acorde aceleaşi şanse ca şi bărbaţilor pentru a ajunge într-o funcţie de conducere.

Motivul pentru care EWA funcţionează foarte bine este că a fost gândită ca un ecosistem pentru femeile mature în afaceri, prin care pot avea acces  şi suport de la instituţii de stat, corporaţii, antreprenori din alte zone ale lumii, investitori şi mentori. Am devenit o membră foarte activă pentru că mi-am dat seama că are multe instrumente necesare pentru dezvoltare, prin prisma numeroaselor delegaţii de afaceri şi evenimente din toată lumea. De la Davos, Abu Dhabi, Bucureşti şi până în New York, se creează numeroase oportunităţi şi relaţii durabile de afaceri. Am primit cu şi mai multă responsabilitate noua funcţie, după ce am susţinut activ extinderea releţei, atât din punct de vedere strategic, cât şi ca promovare - Mihaela Tudor, Vicepreşedinte Global al European Women’s Association (EWA) şi antreprenor în serie.

Expert în comunicare şi Relaţii Publice, cu peste 18 ani de experienţă în domeniu, fost jurnalist TV, femeie de afaceri şi mamă a trei copii, Mihaela s-a alăturat organizaţiei în anul 2020 şi a fost aleasă lider, pe plan naţional, în ianuarie 2022.

Ea este fondatoarea mai multor companii în comunicare, tehnologie şi educaţie, printre care Tudor Communications, 2Value şi Asociaţia Solidaritate şi Egalitate.

European Women’s Association a fost dezvoltată internaţional începând cu 2020, de la Bruxelles.

Astăzi înglobează patru continente: Europa, America Latină, Orientul Mijlociu şi Africa de Nord.

Organizaţia are ca scop susţinerea femeilor antreprenor din întreaga lume şi afacerile acestora. Activitatea EWA include ateliere online şi evenimente offline, ce oferă oportunităţi de creştere la nivel global.

Comenteaza