Care este singurul oraș din lume în care locuiesc doar femei. Bărbații au voie să le viziteze doar în weekend

Care este singurul oraș din lume în care locuiesc doar femei. Bărbații au voie să le viziteze doar în weekend
| Foto: antena3.ro

 Un oraș, numit Noiva do Cordeiro, este cunoscut pentru faptul că în el locuiesc doar femei. 

În această lume există un loc cu totul special numit Noiva do Cordeiro. Acesta este un oraș neobișnuit din Brazilia, care a atras atenția lumii datorită caracteristicii sale distinctive: locuiesc doar femei aici. O asemenea situație nu a mai fost întâlnită altundeva, motiv pentru care zona a devenit celebră.

Cu o istorie bogată și o tradiție puternică, Noiva do Cordeiro este un colț de lume unde normele sociale și culturale s-au dezvoltat într-un mod unic. Au loc cele mai ciudate căsătorii, se supun unor reguli stricte și au un stil de viață special.

În urmă cu mai bine de o sută de ani, la sfârșitul secolului al XIX-lea, o locuitoare a Braziliei, Maria Senhorinha de LimaLima, s-a gândit să facă un loc doar pentru femei, unde acestea să fie respectate și să își găsească liniștea.

A fost izgonită din orașul ei după ce si-a părăsit soțul cu care fusese obligată să se căsătorească și așa a ajuns să dea naștere acestui oraș. La început, femeile care locuiau aici erau considerate practicante ale celei mai vechi meserii și alte doamne le ignorau.

În 1940, pastorul evanghelic Anisio Pereira s-a căsătorit cu una dintre amazoanele lui Noiva do Cordeiro. A devenit preot și a încercat să impună femeilor reguli stricte, motiv pentru care acestea au interzis prezența masculilor pe teritoriul lor după moartea acestuia.

Femeile din Noiva do Cordeiro sunt libere și relaxate. Se consideră norocoase și binecuvântate pentru faptul că stau într-un loc unde nu există concurență și unde pot fi mereu ele, fără să joace vreun rol

Locuitoarele de aici nu susțin căsătoria între femei de același gen și unele dintre ele au și familii. Sunt căsătorite și au copii, iar soții și fiii lor de peste 18 ani le pot vizita doar în Weekend, la anumite ore stabilite de conducătoare.

Atunci când invită bărbați din diverse țări să se alăture lor, fetele imediat notează că sunt interesate doar de bărbații dispuși să adopte regulile feminine și să se adapteze la un stil de viață nou, potrivit playtech.ro.

 

Comenteaza