Bebeluș deconectat de la aparate, la două săptămâni după ce femeia care i-a dat naștere a murit. ”Ești cu mămica ta acum!”

Bebeluș deconectat de la aparate, la două săptămâni după ce femeia care i-a dat naștere a murit. ”Ești cu mămica ta acum!”
| Foto: observatornews.ro

Un bebeluș de doar două săptămâni a fost deconectat de la aparate, după ce medicii au primit încuviințarea unui judecător din Bristol, Marea Britanie. Mama lui murise la naștere, la scurt timp după operația cezariană. 

"Ești cu mămica ta acum", a transmis tatăl băiețelului, sfâșiat de durere.

Danny Godfrey s-a stins la doar două săptămâni după ce mama lui, Danielle Jones, s-a prăbușit la pământ în casa părinților ei, pe 17 ianuarie.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă eforturile lor au fost în zadar. Au reușit doar să-l salveze pe băiețel printr-o operația cezariană și să îl intubeze pentru a-i prelungi viața.

Potrivit observaornews.ro, în cursul zilei de vineri, un judecător a decis că medicii îl pot deconecta pe bebeluș de la aparatele de susținere a vieții, leziunile suferite la creier fiind severe și ireversibile.

"Odihnește-te în pace Danny Godfrey, m-ai făcut un tată atât de mândru și de fericit. Te-ai luptat 13 zile. Sunt mândru să te pot numi fiul meu. Mi-ai dat toată puterea în aceste momente dificile. Este un Godfrey puternic. Am adunat atât de multe amintiri într-un timp foarte scurt, e păcat că ai plecat", a mărturisit tatăl băiețelului.

"Ești cu mămica ta acum. Ai grijă de ea. Te iubesc foarte mult. Îmi vei lipsi, Danny", a mai spus bărbatul.

Tot în cursul zilei de vineri, divizia responsabilă de familie de la Înalta Curte a stabilit că femeia nu spusese nimănui că este însărcinată.

Etichete
Comenteaza