Bebeluș deconectat de la aparate, la două săptămâni după ce femeia care i-a dat naștere a murit. ”Ești cu mămica ta acum!”

Bebeluș deconectat de la aparate, la două săptămâni după ce femeia care i-a dat naștere a murit. ”Ești cu mămica ta acum!”
| Foto: observatornews.ro

Un bebeluș de doar două săptămâni a fost deconectat de la aparate, după ce medicii au primit încuviințarea unui judecător din Bristol, Marea Britanie. Mama lui murise la naștere, la scurt timp după operația cezariană. 

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

"Ești cu mămica ta acum", a transmis tatăl băiețelului, sfâșiat de durere.

Danny Godfrey s-a stins la doar două săptămâni după ce mama lui, Danielle Jones, s-a prăbușit la pământ în casa părinților ei, pe 17 ianuarie.

Medicii au făcut tot posibilul pentru a o salva, însă eforturile lor au fost în zadar. Au reușit doar să-l salveze pe băiețel printr-o operația cezariană și să îl intubeze pentru a-i prelungi viața.

Potrivit observaornews.ro, în cursul zilei de vineri, un judecător a decis că medicii îl pot deconecta pe bebeluș de la aparatele de susținere a vieții, leziunile suferite la creier fiind severe și ireversibile.

"Odihnește-te în pace Danny Godfrey, m-ai făcut un tată atât de mândru și de fericit. Te-ai luptat 13 zile. Sunt mândru să te pot numi fiul meu. Mi-ai dat toată puterea în aceste momente dificile. Este un Godfrey puternic. Am adunat atât de multe amintiri într-un timp foarte scurt, e păcat că ai plecat", a mărturisit tatăl băiețelului.

"Ești cu mămica ta acum. Ai grijă de ea. Te iubesc foarte mult. Îmi vei lipsi, Danny", a mai spus bărbatul.

Tot în cursul zilei de vineri, divizia responsabilă de familie de la Înalta Curte a stabilit că femeia nu spusese nimănui că este însărcinată.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Etichete
Comenteaza